Marlink Executive Search
 

Mark Volmerink

Mark heeft Marlink in 2017 opgericht omdat hij de behoefte ontdekte aan een professionele Human Capital partner bij kleine en middelgrote ondernemingen die in een fase verkeren van groei of verandering. Veelal bij het aan boord komen van een investeringsmaatschappij, na fusie of overname en bij cultuurveranderingen.

De kwaliteit en complementariteit van het management team is vaak bepalend voor succes. Het samenstellen en ontwikkelen van deze teams vraagt expertise en aandacht. Deze expertise heeft Mark zich door jarenlange ervaring eigen gemaakt.

Voorafgaand aan Marlink heeft Mark ruim 16 jaar ervaring opgedaan als executive search en interim consultant. Hij had zitting in het management van een tweetal internationale recruitment firms en richtte eerder een recruitment bedrijf op gericht op corporate clients. Daarnaast werkte hij als consultant voor onder andere Philips, Rabobank en Shell; hier was hij tevens 'trained assessor' voor de EU organisatie. 

Mark heeft een Bachelors in Commercial Economics, is Nobco/EMCC opgeleid op Practitioner level als coach en is met Marlink licentiehouder van Management Drives voor zowel Individuele Profielen als Groepen, Teams & Organisaties.