Marlink Executive Search
 

Marlink

Het is de overtuiging van Marlink dat mensen die zichzelf écht goed kennen en zichzelf daarnaast sterk bewust zijn van hun primaire drijfveren en kerncompetenties, een ongelofelijke impact kunnen maken als zij dit vertalen naar hun leiderschapsrol in een organisatie. 

De Human Capital partner voor bedrijven in beweging

Het succesvol begeleiden van een opdrachtgever bij de invulling van sleutelposities vraagt om commitment, samenwerking, regie, coördinatie en een scherp waarnemingsvermogen gedurende het gehele proces. Marlink biedt haar opdrachtgevers een uitgebreid en actief netwerk van kandidaten en referenten. Maar belangrijker nog, een schat aan ervaring op het gebied van het formuleren van de marktpropositie van de vacature, het mitigeren van afbreukrisico en het challengen van waarnemingen en beslissingen. Met éen doel; de juiste keuze maken voor de kandidaat die écht het verschil maakt.  

 

 

 

"Marlink Executive Search matcht kandidaten die naast het beschikken over de benodigde kennis en kunde, bovenal goed aansluiten bij een organisatie en vacature op basis van hun primaire drijfveren en karakter."