Marlink Executive Search
 

"Het is Mark gelukt om onze wensen op een prettige manier en bovendien snel te vertalen naar het vinden van een geschikte Commercieel Manager. In eerste instantie betrof dat een interim manager en vervolgens is ook een vaste kandidaat gevonden als onderdeel van ons management team: iemand die past bij de gegeven opdracht én bij ons. Daar zijn we heel blij mee!”.  
Peter Paul Barth, Algemeen Directeur bij Klaverblad Verzekeringen 

"Van a tot z betrokken met oog voor de opdrachtgever én kandidaat. Zo zou ik de samenwerking met Mark Volmerink typeren. Vanaf het eerste gesprek dacht hij kritisch met me mee. We spraken eerst over mijn ambities en gewenste persoonlijke groei en dat plaatste hij daarna in het licht van de positie waarover we in gesprek waren. Voor de gesprekken belde hij me om succes te wensen en achteraf bespraken we samen hoe het was geweest, wat mijn afdronk was en die van de opdrachtgever. Toen duidelijk was dat beide kanten positief

 

waren, gaf Mark me nog tips en richtlijnen voor de contractbesprekingen en namen we een aantal zaken vooraf even goed door. De betrokkenheid van Mark heb ik als heel prettig ervaren en ik kan Mark (Marlink) dan ook zeker aanbevelen." 
Esther Oostrom, door Marlink bemiddeld bij Klaverblad als Commercieel Manager